Предупреждение за много силен северозападен вятър е в сила в днес в

...
Предупреждение за много силен северозападен вятър е в сила в днес в
Коментари Харесай

Опасно ветровито време ни очаква днес

Предупреждение за доста мощен северозападен вятър е в действие в  през днешния ден  в съвсем цялата страна, като се изключи Източна България, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Освен доста прохладно, ще бъде и най-вече облачно, а тук-там ще превалява и слаб дъжд. Температурите ще се намаляват и минималните ще бъдат сред 2° и 7°, в София – към 2°, оптималните – сред 5° и 11°.

Силен и плевел северозападен вятър и в планините. Предимно облачно, тук-там – с валежи от слаб сняг. Максимални температури в планинските ни курорти – към нулата, по най-високите върховете – минус 9°.

И през идващите дни ще доминира облачно време, тук-там с валежи, най-вече слаби. В средата на седмицата денем валежите ще са най-вече от дъжд, а сняг ще превалява в планините и планинските региони. Във вечерните и ранните утринни часове и тук-там в Западна България и Предбалкана дъждът ще се примесва със сняг. Ще продължи да духа сдържан вятър от запад-северозапад. С продължаващото намаляване на температурите към края на седмицата допълнително региони дъждът ще минава в сняг.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР